Jelena je otkrila da je naslednica fudbalske legende kao devojčica igrala u njenoj predstavi i da je bila kućni prijatelj njene porodice.

Jelena Golubović pohvalila se kako je Dragana Džajić igrala u njenoj predstavi „Galeb Džonatan Livingston“ pre 19 godina, kao i da je bila kućni prijatelj s fudbalskom legendom Draganom Džajićem.

whatsapp-image-20190710-at-11.54.34-1.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Rediteljka, koja je trenutno u „Parovima“, jedva je dočekala da se spomene njen rediteljski rad, pa se pohvalila koliko je predstava režirala. Između ostalog, Golubovićeva je spomenula i da je manekenka Dragana Džajić, ćerka legendarnog fudbalera, igrala u jednoj njenoj predstavi.


- Mnogo sam predstava režirala, nisam samo u rijalitijima bila. Čak mi je u jednoj predstavi, u „Galebu Džonatanu Livingstonu“ igrala Dragana Džajić. To je bilo pre 19 godina. Ona je bila dete. Baš je talentovana za glumu - rekla je Golubovićka.

Ona je iskoristila priliku da se pohvali i kako je bila kućni prijatelj porodice Džajić.


- Družila sam se s Džajićima, s Draganom i njegovom suprugom. Tako sam i došla do Dragane - rekla je ona.

Voditeljka se našalila da je Golubovićka konačno dobila priliku da priča o svom poslu.

whatsapp-image-20190525-at-15.18.29-4.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

Kontaktirali smo i sa Draganom Džajić, koja nije htela da je povezuju s rijalitijem.


- Jao, nemojte o rijalitiju, ja ne pratim to. Jelenu znam kao rediteljku, znam je dugo, fina je. Tačno je da sam igrala u predstavi „Džonatan Livingston“. Tada sam išla u baletsku školu, zbog toga sam igrala u mnogo predstava. Bila sam klinka, glumom sam se bavila od šeste do petnaeste godine - pohvalila se Dragana, koja uskoro treba da se porodi.

Inače, upravo uloga u ovoj predstavi za Draganu je bila presudna da uđe u manekenske vode. U njenoj biografiji se navodi da je Džajina ćerka privukla pažnju jedne škole za talente igrajući u „Džonatanu“ i da je dobila poziv za modnu reviju. Tako je počela da se bavi manekenstvom i modelingom, ali samo u svojstvu hobija, jer je bila odlučna da se obrazuje.

Manekenka se u maju udala za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a bračni par uskoro treba da dobije prinovu.

Lična karta

JELENA GOLUBOVIĆ

foto: screenshot

Datum rođenja: 1. jul 1979. godine
Bračni status: neudata
Deca: nema

Karijera

Kada je bila mala, Jelenin otac je dobio posao u glavnom gradu Ukrajine Kijevu, gde je odrasla. Tamo je završila srednju školu i Akademiju dramskih umetnosti. Stekla je zvanje pozorišnog i filmskog reditelja. Proslavila se učešćem u rijalitijima, gde je pokazala da je spremna na sve za dobar šou i višestruka je pobednica.

Lična karta

DRAGANA DŽAJIĆ

foto: Marina Lopičić

Datum rođenja: 22. mart 1992. godine
Bračno stanje: udata
Deca: očekuje prinovu

Karijera


Osnovnu i srednju školu završila je u Beogradu, a nakon toga je upisala Fakultet organizacionih nauka. Posle toga upisala je master studije na Univerzitetu u Monaku. Magistrirala je u oblasti hotelijerstva. Od šeste godine govori francuski jezik, a tokom srednje škole naučila je i engleski i španski. Osim toga, išla je na balet, pa je nastupala na brojnim takmičenjima. Pohađala je časove klavira, trenirala tenis i skijanje.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić Foto: Nemanja Nikolić,Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: