Mia Borisavljević otvorila je dušu o svojim koleginicama, pa iskreno odgovorila na nekoliko pitanja koja su sve zanimala.

Luna Đogani je među prvima došla na tvoju promociju i podržala te.

- Sviđa mi se kod Lune što ne želi da se zaustavi na liku rijaliti igrača i što svoj publicitet koristi i unapređuje u biznisu. Za estradu treba mnogo truda, vremena, ulaganja i sreće, a mislim da ona može da napravi lep posao.

Žali se da joj sabotiraju nastupe, da li si ti imala takve situacije?

- Ne, ne znam na šta se to odnosi. Verujem da ima problema jer je podelila publiku i navukla na sebe dosta hejtera, opet sa druge strane ima obožavalaca kao retko koji pevač, tako da mislim da vreme radi za nju, ako se trudi i gledala svoja posla.

marija-serifovic-17072019-0017.jpg
ATA images 
foto: ATA Images

Zbog spota u kome si se pojavila navodno gola tebe su i zabranjivali.

- Promenilo se dosta toga od mog početka. Bojan i ja smo iz ljubavi dobili dete, naša profesionalna saradnja se takođe desila iz ljubavi prema muzici. Mi smo dve potpuno različite osobe koje se savršeno uklapaju. Nama se sve dešava spontano, jer smo iskreni, nismo materijalisti, volimo život, provod, društvo, cenimo porodicu.

Šta kažeš za Milicu Todorović? I Petar Sturgar kao i prethodni ima brak i dete iza sebe.

- Pa dobro, ona ne neće da se zabavlja sa klincima, a logično je da zreli muskarci iza sebe imaju neku prošlost. A šta fali deci? Milicu mnogo volim i ona zaslužuje da kvalitetnog muškarca jer je vredna, talentovana i poštena. Sigurna sam da je Petar jedan od takvih.

screenshot-23.jpg
Printscreen/Premijera 
foto: Printscreen/Premijera

Da li si bila uz Jelenu Kostov kada joj je kuma poginula?

- Jelena je moja prva komšinica u zgradi i stalno smo u kontaktu. Ona je jaka i sposobna žena koja ne mora mnogo medijski da se eksponira da bi namlatila lovu. Ona je takav pevač da će zauvek imati posla i para preko glave. A ovi lomovi koji su je zadesili su samo kiša posle koje sunce sija i Jeca to zna!

I Sloba Radanović ima loš period, umro mu je otac, pa tetka, a on i dalje peva.

- Ma Sloba je odličan pevač sa iskustvom i pre rijalitija. Vole ga ljudi, a naročito žene. Što se tiče tragedija, to je jedna od mračnih strana našeg posla, moramo da nastupamo i u takvim momentima, zato kažemo da je ovaj posao surov.

Neki kažu da ti za Arenu fali marketing. Dara Bubamara, ga je imala baš.

- Dara je nešto drugo! Previše iskrena za javnost i dok je mnogi pljuju ja mislim da joj baš priliči sve što radi počevši od snimaka koje je slučajno šerovala do pesama. Da se folira, to bi se videlo i delovala bi arogantno, ovako je baš simpatična. Svako ima pravo da bude drugačiji.

screenshot-39.jpg
Printscreen/Premijera 
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: Tamara Trajković