U prvom velikom intervjuu nakon porođaja i udaje, Dragana Džajić, uspešna kreatorka, ćerka fudbalske legende i supruga brata teniserke Ane Ivanović, otkriva sve o planovima u karijeri i porodičnom životu, te koliko se njen život promenio od kada je postala majka.

whatsapp-image-20190525-at-15.18.29-6.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

Draganu Džajić nismo imali prilike često da viđamo u javnosti poslednjih godinu dana. Ona nam je odmah na početku intervjua otkrila šta se sve promenilo u njenom životu.

"Poželela sam da se okrenem sebi, da se ostvarim kao majka i da se posvetim tome. Iz tog razloga sam se malo povukla, ali sad se vraćam poslu, sa novim idejama, puna elana."

Koliko vam se promenio život od kada ste postali majka, kako je to uticalo na privatan, ali i na poslovni deo života?

"Činjenica je da se sve promeni kad dobijete dete, ali meni se ta promena jako dopada. Bila sam spremna da se ostvarim u najvećoj životnoj ulozi i tome sam se posvetila. Kad dobijete dete, osetite neizmernu ljubav, ali i veliku odgovornost."

Nedavno ste proslavili prvu godišnjicu braka, ali niste previše pričali o svojoj svadbi, iako je bila dosta medijski ispraćena. Da li ste kao devojčica zamišljali sebe u venčanici i da li je taj dan bio baš onakav kako ste sanjali?

whatsapp-image-20190525-at-15.18.29-4.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

" Smatram da privatnost treba čuvati. Svesna sam da su mediji bili znatiželjni i to mogu da razumem, ali svoju privatnost čuvam i srećna sam što je i moj suprug takav. Kao dete nisam sebe zamišljala u venčanici, niti sam nestrpljivo čekala da se udam. Miloš se pojavio kad sam se najmanje nadala."

Brzo ste vratili liniju nakon porođaja, izgledate fenomenalno, koja je tajna? Kakva ishrana je potrebna?

"Hvala! Osim dobre genetike, roditelji su mi preneli i ljubav prema sportu, zdravom načinu života i zdravoj ishrani. Trudim se da održim formu i da budem što aktivnija u toku dana."

Kako ste Miloš i vi raspodelili obaveze u braku, s obzirom na to da ste oboje veoma uspešni?

"Oboje rano ustajemo. Zasad smo dobro organizovani, dok jedno od nas završava obaveze, drugo je sa Vidom."

Ima li istine u tome da se odnos bračnih partnera promeni kada dobiju dete?

1613-nemanja-nikolic111.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

"Nisam primetila da se odnos drastično menja. Naš zajednički cilj je da stvorimo zdravu porodicu i da se posvetimo sinu, samim tim smo se dodatno zbližili."

Vid je još beba, ali da li se već vidi ko će biti strog roditelj, a ko će sve da mu dopušta?

"Čini mi se da ću ja biti stroža (smeh). Stroga i pravična."

Da li će sin biti fudbaler ili teniser?

"Smatram da ću vremenom, kao i svaki roditelj, otkriti koji su Vidovi talenti i usmeravaću ga da ih maksimalno iskoristi. Podržaću ga za šta god da se odluči kasnije, ne mora biti samo sport u pitanju."

Vaši roditelji su decenijama zajedno, vas i sestru su izveli na pravi put, a da li ste im tražili neki savet kada ste se udali i postali majka?

"Hvala vam. Moji roditelji su u braku preko 30 godina. Bezrezervno se vole i pružaju podršku jedno drugom. Smatram da je pored ljubavi jako bitno da poštujete i podržavate partnera/partnerku. Brak, kao i život, ima uspone i padove, dok god ste svesni toga, verujem da se mnogo toga lakše prevazilazi."

Kurir.rs / Blic / M.M.