Frontmen Leksington benda, Bojan Vasković progovorio je o teškom periodu zbog situacije sa korona virusa, i tom prilikom se prisetio menadžera Bora Lalevića koji je preminuo usled posledica virusa.

" Za nas je već osam meseci ovo čudno stanje, jer nismo navikli na ovaj stil života, kao i to što se ne viđamo. Proteklih 15 godina smo se viđali svaki drugi dan u proseku, ali šta da se radi. Kako svima, tako i nama. Ovu situaciju nismo ni želeli da shvatamo previše ozbiljno, jer šta god da se desi mora i da prođe. Najteži momenat je bio kada nam je preminuo menadžer Bor Lalević", rekao je on i dodao:

"Trudim se, da bi mi bilo lakše, da ne razmišljam mnogo, ali ne može čovek da pobegne. To je bilo relativno skoro, a prethodne dve godine smo bili nerazdvojni. Ne postoje reči koje bi sad objasnile neko stanje. To je sve život, pa moramo da idemo dalje".

On se osvrnuo i na zaradu putem Jutjuba, kojoj su se neki pevači posvetili.

"Kada smo krenuli da se bavimo autorskim radom, uvek je bilo neke koristi od tog Jutjuba, tako da je imamo i dan-danas, ali nije adekvatno svemu onome što čovek treba da uloži u ceo proces rada i segmente ovog posla. Ne možete se osloniti na to", objasnio je Bojan.

bojan-vaskovic-2.jpg
Printscreen/Magazin In 
foto: Printscreen/Magazin In

BONUS VIDEO:

Kurir TV BOJAN IZ LEXINGTONA NEĆE SLAVITI ROĐENDAN: Bend preživeo teške trenutke zbog koronavirusa (KURIR TV)

Kurir.rs/I.B/24sedam