Slađana Tomašević već skoro dve decenije uređuje i vodi “Beogradsku hroniku” na RTS. Tvrdi da joj za sada nisu potrebni nikakvi novi profesionalni izazovi.

screenshot-35.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

- Po prirodi ovog posla, ja se svakodnevno srećom sa novim izazovima. Svaka emisija jeste novi izazov, pogotovo u današnje vreme, jer čovek nikada ne može da bude spreman na ono što će da mu donese dan. Cela ova godina, koja je na izmaku, bila je veliki izazov u svakom smislu te reči i stvarno bih se suzdržala od nekih novih izazova u ovom momentu. Ne želim ih i nisu mi potrebni - priča Slađana Tomašević.

Mnogi želi da zaborave što pre 2020. godinu. A vi?

- Želim, da, a njenu reprizu nikako ne želim da gledam.

Da li je 2020. godina najgora koju pamtite?

- Uvek pomislim da može gore i da može teže, ali ova godina je jedna od lošijih, težih i napornijih u svakom smislu te reči - i u poslovnom i u privatnom smislu.

mirza-damir-dragana-udovicic.jpg
Dragana Udovičić 
foto: Dragana Udovičić

Ove godine je deo tima “Beogradske hronike“ napustila Rada Đurić, a pridružila vam se Ana Manojlović. Vi i Rada ste bili jing i jang emisije. Da li vam nedostaje?

- Rada i ja smo mnogo godina radile zajedno. U šali smo stalno govorile da izgledamo kao bračni par koji nakon dvadeset godina funkcioniše na pogled. Nedostaje mi Rada jer smo dugo radile zajedno, upoznale smo se dobro i naučile da shvatamo jedna drugu. Međutim, i sa Anom sada dobro funkcionišemo.

Kakva je ovo bila godina kada je u pitanju vaš emotivni život?

- Ove godine sam bila jaka, a sledeće godine želim da budem srećna. U mom emotivnom životu sve je u najboljem redu, ali mi je potrebno više vremena za sebe koje ću, nadam se, imati u 2021. godini.

aps1.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir televizija GOCA TRŽAN IZNENADILA IZJAVOM: Muž i ja svuda idemo zajedno, povešće me i u švaleraciju (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/Blic/M.M.