NEDA UKRADEN DAN RANIJE SPREMA POSNU TRPEZU ZA BADNJE VEČE: Evo šta obavezno mora da se nađe na njenom meniju! Potiče iz NORVEŠKE!
Pevačica Neda Ukraden već je počela sa pripremama za Badnje veče. Naime, u njenom domu tradicionalno se sa pripremanjem posne trpeze počinje dan ranije, a tako je i ove godine.
Kako je otkrila, njenim domom uvek se veče pred praznik zamiriše bakalar, a otkrila je i na koji način ga ona priprema.
- Pripreme za Badnje veče kod nas počinju dan ranije. Kod nas se tradicionalano za Badnji dan sprema bakalar, izvanredna sušena riba iz Norveške, za koji je potrebno nekoliko sati priprema i kuvanja. Bakalar, krompir, maslinovo ulje, beli luk, peršun, so, biber... Ali sve mora uz ljubav i posvećnost. I na kraju, prste da poližeš. Najbitnije da sam ove godine za praznike okružena svojom porodicom i da smo na okupu svi - rekla je Neda.
Inače, Neda je u 2021. godinu ušla okružena najmilijimja, a kako je istakla, 2020. godinu ulepšali su joj osmesi njenih unuka. Pevačica će sa njima obeležiti i božićne praznike.
- U ovoj pretužnoj godini koja je iza nas, ne sećam se ničega sto mi je bilo tako smešno ni zabavno. Jedino smeh, igra i optimizam mojih unuka unose malo vedrine u naše živote - poručila je pevačica.
BONUS VIDEO:
Kurir.rs/Pink.rs/M.M.
PREDSEDNIK VUČIĆ SA PREDSEDNICOM SAVETA ZA DUALNO OBRAZOVANJA ŠVAJCARSKE: Ključna uloga u smanjenju stope nezaposlenosti