Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini. Od Balaševića su se oprostili njegovi sugrađani u centru Novog Sada i ispred njegovog doma, Beograđani su palili sveće kod Doma sindikata i Sava centra, ali i cela Juga od Vardara do Triglava.

collage3463764567245t.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana se oglasio na svom Instagram profilu, pa izneo drugačiji stav od ostalih.

Naime, on je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim rečima:

"Ja inače pevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv srpski", rekao je Balašević tada, na šta je Veljko napisao:

"Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate", napisao je on.

screenshot-5.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Bonus video:

Kurir TU JE ODRŽAO JE 130 KONCERATA: Beograđani se okupili kod Sava centra, pale sveće i slušaju najveće hitove Đorđa Balaševića