BAŠ SU PRAVE SVEKRVE, NAŠLE ZAMERKU ZA SVAKO JELO! Krompir je prekuvan i raspada se, a šnicla je SUVA! (KURIR TELEVIZIJA)
Najveći kulinarski šou "Majke i snajke" koji se prikazuje na Kurir televiziji svakog radnog dana u 20 časova već je osvojio srca publike.
Iako su tradicionalno svekrve i snaje rivali u borbi za srce sina i muža, sada će se zajedno takmičiti u kulinarskom šou programu gde će se boriti za porodičnu vikendicu i nagradni fond od čak 4,3 miliona dinara.
Prva emisija emitovala se večeras na Kurir televiziji, a porodica Batlak, snajka Sanja i svekrva Sonja bile su te koje su otvorile kulinarski šou.
Ostale snajke Gabrijela, Ivana, Marina i Milena i njihove svekrve Jadranka, Marija, Verica i Dragana bile su ovonedeljni žiri. One su probale Sanjinu i Sonjinu hranu, a potom dale svoje komentare i ocenile ih.
"Krompir i sos su odlični, sviđa mi se kako je skuvala. Dobija sedmicu", rekla je jedna od majki. "Kromir salata je prekivana, to bi trebalo da bude malo čvršći krompir. Tartar sos je prelep. A šnicla mi je suva. Šesticu dajem. Ja kažem svoje mišljenje", prokomentarisala je Dragana. Jadranka je imala zamerku za krompir. "Šnicla je super, lepo ispečena, malo reš. Sos je isto dobar. Krompir je malo prekuvan, ali nećemo zameriti gospođi, bila je super. Dajem osmicu", Verica je takođe rekla da joj se na dopada krompir, ali je dala sedmicu", rekle su svekrve, dok su komentari snajk bili malo blaži.
"Dopalo mi se ovo jelo i moja ocena je 8. Meso i krompir je onako, ali prevagnuo je tartar sos", "Meni se dopala šnicla, salata je slabo začinjen, ocena 7" dodala je Gabrijela. "Meso je super sočno, nije masno. Krompir se samo malo raspao. Neka bude 8". Milena je rekla da je njena ocena 8. "Meni se svideli sve. I meso i tartar, samo salata je malo sve pokvarila".
Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.
Kurir.rs/I.B.
BONUS VIDEO:
"DO 31. MARTA GRAĐANI ĆE VIDETI NAJŽEŠĆU BORBU PROTIV KORUPCIJE U POSLEDNJIH 24 GODINE" Vučić: Biće posebni mehanizmi, velike promene u narednih 100 dana