Emilija Mima, udovica Predraga Živkovića Tozovca, i posle više od pola godine od smrti svog supruga, ne može da dođe k sebi od šoka i bola za svojim voljenim suprugom.

sadaggjgkl.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ona se posle dužeg odsustvovanja iz javnosti pojavila u utorak na komemoraciji i sahrani pevačice Merime Njegomir.

img-8166.jpg
Kurir 
foto: Kurir

U njenoj pratnji se nalazila i njena unuka Jovana Đorđić, koja ju je celo vreme pridržavala da ne padne. Emiliji je teško pao Merimin odlazak, pa je tokom komemoracije neutešno plakala i brisala suze, a posebno joj je teško pao dolazak na Novo groblje, gde je evocirala uspomene na dan sahrane svog supruga.

Pred kraj opela, ona se teško hodajući, u pratnji unuke, uputila ka Aleji zaslužnih građana, gde je Merima bila sahranjena. Pre nego što je kovčeg sa pevačicinim telom donešen na mesto gde će počivati, ona je otišla do groba svog supruga, gde je klekla i naglas plakala od tuge za svojim pokojnim Tozovcem.

img-8165.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Jao, mili moj! Zašto si me ostavio? Kako ću ja da živim bez tebe. Jao, teško mi je! - govorila je plačući i milujući Tozevčev grob njegova udovica, dok je unuka Jovana stajala pored nje i tiho joj govorila da se smiri i da se ne potresa, jer to šteti njenom, već ionako narušenom zdravstvenom stanju.

sahrana-tozovca-19.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, legenda narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je u aprilu ove godine, u 86. godini života od posledica koronavirusa.

whatsapp-image-20211123-at-2.53.10-pm-2.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

Kurir TUGA ISPRED STANA GDE JE TOZOVAC ŽIVEO SA SVOJOM MIMOM! Evo koja pevačice je došla da pruži PODRŠKU neutešnoj udovici