Na estrada se kao i u životima običnih ljudi dešavaju životne drame, a tuče u njihovim životima odjeknu u medijima i o njima se piše danima.

I ova godina nije mogla bez skandaloznih tuča na estradi.

Jedna od najžešćih tuča, gde je intervenisala i policija, bila je između Ivana Marinkovića, bivšeg muža Goce Tržan, i njegove devojke Jelene Ilić.

Nemanja Nikolić RAZBIJENE GLAVE, SEVALE MAKAZE, ŠAMARI I PRETNJE: Estrada nije mogla bez TUČA i NASILJA ni u 2021, a ovi su NAJBRUTALNIJI

Ivan Marinković i Jelena Ilić svađali su se danima pre nego što je bivša učesnica "Parova" ubola makazama svog verenika, tvrde njihove komšije.

Naime, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

whatsapp-image-20211011-at-10.36.41-pm.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta. Ovo nije prvi put da se par potukao. Njih dvoje su često i u rijaliti programu pravili pometnju, tukli se i gađali, pa je ubrzo dolazilo do pomirenja.

Njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i obostrana zabrana prilaska, što oni nisu poštovali. Pomirili su se.

Kurir Ivan Marinković šeta psa

Nebojšu Grnčarskog, vlasnika jedne poznate modne agencije, supruga Dragana prijavila je za nasilje u porodici! Kako je Kurir ekskluzivno saznao, bivša manekenka je krivičnu prijavu podnela, 28. septembra, i to zbog incidenta koji se dogodio u januaru u njihovom porodičnom stanu u centru Beograda.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - otkrio je naš izvor.

sdasdas.jpg
Dragan Kadić, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

Nakon vesti da je Nebojša Grnčarski presreo suprugu Draganu na ulici gde ju je vređao i pretio joj, ona je detaljno objasnila šta se desilo.

"Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: "Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu koja se nalazi u ulici Cara Dušana", ispričala je između ostalog, a epilog cele drame će se rešiti na sudu.

Kurir televizija PREBIO ME JE KAIŠEM 6 MESECI NAKON PRVOG POROĐAJA: Istina o nasilju u porodici Grnčarski

Marija Karan doživela je neprijatnost kada se u ranim jutarnjim časovima žestoko sukobila sa svojim dečkom V.B. u centru Beograda, nakon čega ju je navodno i udario.

Glumica je partner udario otvorenom šakom u predelu desne strane lica i naneo povredu u vidu manje otekline. Nakon toga, Marija je u pratnji patrole prevezana u Urgentni centar.

Ovim povodom kontaktirali smo Karanovu, koja je jedva govorila. Ipak, glumica nije bila previše raspoložena da ispriča šta se dogodilo.

Zorana Jevtić RAZBIJENE GLAVE, SEVALE MAKAZE, ŠAMARI I PRETNJE: Estrada nije mogla bez TUČA i NASILJA ni u 2021, a ovi su NAJBRUTALNIJI

Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Policija je utvdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

45645645688888.jpg
Kurir, Facebook Printscreen, Nemanja Nikolić 
foto: Kurir, Nemanja Nikolić, Facebook Printscreen

Marija Kulić, rijaliti skandal majstor, izbačena je iz Zadruge 5 jer je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli štiklom razbila glavu i to dok je spavao.

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi, i tom prilikom ga je povredila. Krv mu se slivala niz lice, posle čega je morao i na ušivanje. Miljana ga je tada snažno ugrzila. Ubrzo posle incidenta, Miljana je diskvalifikovana.

U Zadruzi nema mirnih perioda, pa je tako posle Miljane, u rijaliti ušla Maja Marinković, koja je odmah preotela Dalili Dragojević ljubavnika Filipa Cara. Međutim, njihova istorija svađa i tuča se nastavila u Šimanovcima, pa ne prođe dan kada se njih dvoje ne potuku, a najčešće deblji kraj izvuče Car.

Ona najčešće svog dečka štipa i hvata za vrat, a svojim dugim noktima ga grebe svuda po telu. Najgore ogrebotine Maja mu je ipak već nekoliko puta napravila po licu. Iako je Maja sićušna u odnosu na njega, Car zna žestoko da joj uzvrati, i obezbeđenje jedva uspe da ga razdvoji od nje.

kurir.rs

Bonus video:

Kurir TV HITNA DISKVALIFKACIJA! BRUTALNA ŽENSKA TUČA: Dobila udarac u grudi, a Milica Todorovič dovela atmosferu do usijanja (EO4 DEO2)