Goga Sekulić se razvodi, saznaje Kurir. Pevačica je nedavno podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina.

goga-sekulic-uros-domanovic.jpg
Story/Luka Šarac 
foto: Story/Luka Šarac

Njih dvoje su se rastali još pre šest meseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pevačice i svetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

123.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva naš izbor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

screenshot-9.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora - kaže naš izvor i naglašava da se pevačica maksimalno posvetila porodičnim obavezama i da je mnogo toga zapostavila.

foto02-story-luka-sarac-photography.jpg
Luka Šarac Story 
foto: Luka Šarac Story

- Svirke, snimanja i druženje sa prijateljima svela je na minimum, pa je tako i svoju karijeru pustila niz vodu. Imala je pomoć samo od oca i majke, a često je zbog umora i iscrpljenosti završavala na infuziji. Postala je jako nezadovoljna i usamljena. Kada je odnos sa mužem postao nepodnošljiv, seli su i dogovorili se da je razvod najbolje rešenje, te da ne žele da neko ispašta. Dete će ostati sa Gogom, a otac će ga viđati i pomagati u svemu. Oni se svakodnevno čuju, ali samo zbog potreba njihovog sina - završava naš izvor.

Pevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a rešila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima. Najavila je brojne novinete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi.

Mi smo ovim povodom kontaktirali Sekulićevu, ali nam se ona nije javljala na poznati broj telefona.

whatsapp-image-20190530-at-17.11.31.jpg
Sonja Spasić 
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 13.06.2021. GOGA SEKULIĆ 2.DEO