Ana i Predrag Rajković ovih dana se nalaze u Beogradu.

qqq.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Zaljubljeni bračni par uslikao je paparaco Kurira pre nekoliko dana u šetnji Vračarom, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Oni su sve vreme razgovarali držeći se za ruke, a po njihovom izrazu lica možemo pretpostaviti da su u pitanju bile neke ozbiljne teme.

99b49a221e3d45868d4568df0f87e89e.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Manekenka i golman - koji trenutno žive u Francuskoj, gde on brani za Rems - hladnjikavom ranom popodnevu prilagodili su i svoj stajling. Ana je za ovu priliku odabrala sivi karirani kaput s belim patikama, a sve je začinila "prada" tašnicom od najlona, čija je cena 1.700 dolara i već nekoliko sezona je apsolutni hit među trendseterkama. Sportista, s kojim ima dva sina, odlučio se za koledž jaknu i sive tonove, koji nikad ne izlaze iz mode.

2dee7efc3ce349d7a1ded6bbad289f36.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Podsetimo, porodica Rajković imala je nedavno smrtni slučaj u porodici pošto je Ani preminuo deda, za kog je bila izuzetno vezana. Manekenka je tada podelila fotografiju s majkom i dedom, kojeg je oslovljavala sa "Điđo", i napisala emotivnu posvetu, te poručila da je njegova duša besmrtna.

- Điđo moj, ti si zauvek moja ljubav za koju konačnost i rastanak ne postoje, a tvoja duša je besmrtna. Voli te beskrajno tvoj Kin - napisala je Ana u objavi.

e5c2b43b29ea41cd9ba0bf2da673a449.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

Kurir televizija KRATKA HALJINA I VRTOGLAVE ŠTIKLE! Žena srpskog fudbalera kao AVION nakon 2 POROĐAJA! GRMI kako izgleda!