Pevačica Milica Ristić, devojka vaterpoliste Nikole Rađena, koja ga je 1. aprila prijavila policiji za nasilje u porodici, upravo je stigla na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

whatsapp-image-20220511-at-10.09.34-am-1.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

- U Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu stigao je izveštaj Centra za socijalni rad o slučaju Milice i Nikole gde će ona danas biti saslušana i kada će i dodatno pojasniti šta se tačno desilo u noći kada ga je prijavila - rekao je izvor Kurira.

Milica nije htela da zastane i odgovori na pitanja naše ekipe, te je samo besno projurila i odmah ušla u zgradu Tužilaštva, ne obazirajući se naše brojne pozive.

Ona je na sebi imala roze odelo, a bila je vidno neraspoložena.

Podsetimo, radnica pumpe pozvala je oko 5 sati ujutru 1. aprila policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen u stanu na Starom gradu.

Ana Paunković MILICA RISTIĆ STIGLA NA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVO: Rađenova devojka besna, a evo kako izgleda! (FOTO)

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

Kurir televizija OGLASILA SE ANA KOKIĆ NAKON OBJAVE DA RAĐEN IMA NOVU DEVOJKU! Otkrila u kakvim je sad odnosima sa bivšim suprugom