Ljiljana Stanišić je novinarka koja je u nezgodnim situacijama uhvatila mnoge javne ličnosti iz svih svera našeg društva. Međutim, dočekala je i da ona bude meta. Redakciji Kurira stigle su fotografije voditeljke emisije "Sceniranje" u do sada neviđenom izdanju kada je ona u pitanju.

whatsapp-image-20220617-at-9.04.27-am-7.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Bez trunke šminke, u vrućim pantalonicama, zapravo opuštenom izdanju nepoznati paparaco je nedavno uslikao našu koleginicu dok pretura po automobilu. Ako je suditi po fotografijama reklo bi se da novinarka nije bila raspoložena. Iako u emisiji ne skida osmeh sa lica koji je i njen zaštitni znak, ovoga puta je delovala ljuto.

whatsapp-image-20220617-at-9.04.27-am-2.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Ona je iz gepeka izvadila stvarčice i pojurila ka zgradi. Stanišićka je ove sedmice imala pune ruke posla oko Sceniranja koje se emituje svake nedelje od 20 časova na Kurir televiziji, pa je najverovatnije bila do stilista po odevne kombinacije.

whatsapp-image-20220617-at-9.04.27-am-3.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Nakon što je pokupila sve što joj je potrebno iz automobila Stanišićka je trčeći uletela u obližnju zgradu ispred koje se parkirala. Ove nedelje gošća u Sceniranju je pevačica srpske i vlaške narodne muzike Izvorninka Milošević koja je novinarki ispričala detalje iz privatnog života o kojima do sada nije govorila u medijima. Inače, Stanišićka važi za predstavnika medija koja je nemilosrdna kada je posao u pitanju. Ona u svojim emisijama postavlja direktna i konkretna pitanja sagovornicima. Do sada je ugostila najveća imena iz sveta estrade, politike, sporta...

whatsapp-image-20220617-at-9.04.27-am.jpg
Kurir 
foto: Kurir

A.P.

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 05.06.2022. SERIF KONJEVIC