Đorđe Đoković i njegova izabranica Aleksandra Saška Veselinom zakleli su se na večnu ljubav prvo u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, a veselje su nastavili u Crnog Gori, gde su obavili građansko venčanje na samoj obali mora.

Porodica Đoković mislila je na svaki detalj, organizovali su avio-prevoz za 80 zvanica, zabavljali su ih vrhunski muzičari i to tokom celog dana, dok je na meniju bilo svega i svačega.

whatsapp-image-20220913-at-2.44.51-pm.jpg
Printscreen/Instagram 

Gosti su dan pre nego što su otišli u Herceg Novi poslali su meni s ponuđenim jelima, pa su birali između mesnog i ribljeg. Na licu mesta čekala ih je naručena hrana, ali i japanski meni koji je pripreman u tom trenutku. Bilo je 30 vrsta sušija, a pored domaćih i stranih vina, na svadbi se služilo čak i japansko pivo kojim su mnogi bili oduševljeni.

Bonus video:

00:09
Drugi dan Svadbe Đorđa i Saške Đokovic u Crnoj Gori Izvor: Instagram

Tokom dnevne žurke na plaži i građanskog venčanja, svatovi su mogli rashlade i osveže i to ne sa običnom vodom, već vitaminskom u kojoj su se nalazili limun i limeta.

Mesto u restoranu u kome su se provodili navodno, kako prenose mediji, košta 100 evra, pa su samo za dan platili 8.000 evra.

kurir.rs

Bonus video:

00:28
ŠOK NA SVADBI ĐOLETA I SAŠKE ĐOKOVIĆ: Svatovi skočili u more i skinuli gaće! Izvor: Instagram