Za Goricu Popović odavno je poznato da je stručnjak u kuhinji, a sada je pokazala i da s jajima odlično barata. Glumica je gostovala u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje nedeljom od 13 sati na Kurir televiziji, gde je morala da pokaže i svoju kulinarsku stručnost.

screenshot-3.jpg
Kurir TV 

Domaćini ovog porodičnog nedeljnog tročasovnog šou-programa Suzana Petričević i Dejan Šutanovac su spojili legendarnu glumicu s Vanjom Bulićem, a zadatak im je bio da oljušte kuvana jaja i onda ih što lepše serviraju. Vanja je takođe pokazao da se dobro snalazi u kuhinji, ali je ipak Gorica odnela pobedu. Ona ih je lepše servirala, mada je, dok ih je ljuštila, nailazila na određene probleme.

Tada je prisutnima u studiju, ali i svim gledaocima dala i odličan savet.

- Da bi se lakše ljuštila, treba ih staviti pod hladan mlaz nakon kuvanja - rekla je Gorica, ali je i kuvar Dejan otkrio tajnu: - Treba ih staviti na blagu vatru, da lagano ključaju.

NEPOBEDIVA! GORICA POPOVIĆ STRUČNJAK ZA JAJA! Vanja Bulić joj stao na crtu, ali nije imao ŠANSE! Autor: Kurir TV

Gosti su dobili nagradu, a onda im je poslužen i nedeljni ručak, u kojem su uživali.