TORTA NA 6 SPRATOVA, VATROMET, ŠAMPANJAC! Vanja pukla 30.000 € na venčanje, 300 zvanica lumpovalo do ZORE, a svi bruje o jednom
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

presrećni

TORTA NA 6 SPRATOVA, VATROMET, ŠAMPANJAC! Vanja pukla 30.000 € na venčanje, 300 zvanica lumpovalo do ZORE, a svi bruje o jednom

Stars -

Vanja Mijatović napravila je gala venčanje za koje je iskešira 30.000 evra. Pevačica je proslavu napravila u jednom prestižnom beogradskom restoranu.

Luda žurka trajla do ranih jutarnjih časova, a mladenci nisu skidali osmeh sa lica. Svi su komentarisali kako je sve bilo originalno i pomalo drugačije od svih svadbi. Cela svadba odisala je luksuzom, a na proslavi je bilo više od 300 zvanica, među kojima se našao veliki broj Vanjinih prijatelja sa estrade. Žurku je upotpunila torta od šest spratova, ukrašena belim cvetovima i vatromet.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

- Nije mi trebalo puno vremena da izaberem tortu, videla sam je na slici i poželela sam potpuno isto da izgleda moja. Imala sam jedino poteškoća oko venčanice, čekala sam dugo materijal ali je na kraju sve dobro prošlo-ističe pevačica.

Bonus video:

00:54

Vanja Mijatović promenila venčanicu, Aleksandra uhvatila bidermajer

Mijatovićka se u jednom trenutku latila mikrofona, a kuma Aleksandra Mladenović je uhvatila bidermajer i podelila fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

- Sledeća sam ja na redu - napisala je Mladenovićka.

Vanja i Aleksandar su sve vreme igrali i veselili se, a onda su nazdravili su šampanjcem sa gostima. Na svadbi je pored Mladenovićke zapevali su legenda narodne muzike Ana Bekuta, Darko Lazić, Nadica Ademov, Tamara Milutinović, Ljuba Perućica i Uroš Živković i mnogi drugi.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:36

Torta na 6 spratova, Vanja Mijatović i Aleksandar uživaju na proslavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track