Pevač Marko Bulat posle skandala i tuče sa suprugom Marijom Bulat posle tri dana ćutnje oglasio se i otkrio šta se dešavalo neposredno pre nego što ga je supruga napala.

"Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. "Pomozi mi, uspavaj me, boli me", tražila je", otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

"Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje - vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu, svašta mi je rečeno, to prijavio", otkrio je pevač zašto je prijavio nasilje.

ljiljana01-news1-ana-paunkovic.jpg
Dragana Udovičić, Ana Paunković 
foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

"Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila", rekao je Bulat u Novom jutru, i poručio da mu je najvažnije da se zna da nije istina da je uhvatio ženu kako se drogira, kako su neki mediji preneli.

Marina Lopičić, Nikola Anđić Kurir, Nenad Kostić, Damir Dervišagić BULATU ŽENA OVO REKLA PA POČELA DA GA BIJE I DAVI: Pevač otkrio šta se dešavalo u domu na dan NASILJA! REČI BOLE

Podsetimo, Marko je u četvrtak prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

kurir.rs

Bonus video:

Kurir teleivizija Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi