Večeras je u Beogradu održan veliki koncert Miroslava Ilića, koji je vrlo važan za poznatog pevača jer će njime proslaviti svoj 72. rođendan i čak 50 godina karijere.

whatsapp-image-20221210-at-8.14.21-pm1.jpg
Nenad Kostić 
foto: Nenad Kostić

Pevač je na koncert stigao, a tamo ga je dočekalo iznenađenje, koje je pripremio njegov tim, o čemu smo već pisali.

Kurir Miroslav je koncert poceo pesmom “Devojka iz grada”

Veliki nastup popularni “slavuj iz Mrčajevaca” je otvorio pesmom "Devojka iz grada” a publika je bila potpuno oduševljena, te je usledio i veliki aplauz i još jednom je postalo jasno zašto je on jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike. Ilić je ceo događaj otpočeo i rečima kojima je podelio koliko je zahvalan za dugogodišnje iskustvo:

- Ja sam ovih proteklih par dana želeo da napravim spisak ljudi, koji su bili, u bilo kom trenutku, deo mog života, muzičkog života, ali kada sam shvatio koliko bi to bilo dugačko, jednom rečenicom sam rešio da se zahvalim svima koji su bili sa mnom prethodnih 50 godina.

Kurir Koncert Miroslava Ilića

Specijalni gost na koncertu bio je pevač Aca Lukas, koji je i sam nedavno napunio Arenu, a koji je ovom prilikom pročitao poruku supruge Miroslava Ilića. Ona je pevaču poklonila 50 ruža.

aca-lukas-specijalan-gost-na-koncertu-miroslava-ilica.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Lukas i Miroslav, zajedno su otpevali duet "Bili smo drugovi".

Podsetimo, više od mesec dana pre samog događaja, sinoćni koncert je bio rasprodat, a Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem najavila je da će publika moći da uživa u hitovima legendarnog pevača i 11. decembra na istom mestu!

(Kurir.rs/A.P.)

Bonus video:

Instagram Miroslav Ilić promo