Nakon što je pričala o ljudima sa KiM-a, voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti negativnih komentara publike, ali i javnih ličnosti koji su to oštro osudili.

Kako je voditeljka "Pinka" istakla, mediji su isekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno, ali to nije primirilo javne ličnosti koje smatraju da je bez obzira na sve napravila grešku, te da ona nema nikakav kredibilitet da priča o takvoj temi.

Pevač Slobodan Radanović je prvi počeo medijski rat sa Jovanom, a nakon njega su se oglasile pevačica Dragica Radosavljević Cakana, glumica Milica Tomašević, kao i njena sestra, manekenka Anđela Tomašević.

jovanajeremic3.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Nije prošlo mnogo pre nego što se uključila Tamara Đurić i napala popularnu voditeljku, a nju je propratila i poznata pevačica Seka Aleksić koja je takođe imala svoj komentar.

Ona je u svom gostovanju u emisiji Puls Srbije istakla šta misli o napadima javnih ličnosti.

Naime, voditeljaIvana Gajića interesovalo je šta ona misli o navodima Slobe Radanovića, Seke Aleksić, Tamare Đurić i Milice Tomašević. Jovana je odgovorila:

sequence-01.02-55-17-21.still007.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- Ja sve njih znam osim te poslednje, Milice Tomašević. Sve te osobe koje si naveo se kače za mene kako bi došle na naslovnu stranu Kurira ili na vaš sajt koji je ekstremno čitan. Meni je to okej, svako se služi vojim sredstvima da postane popularan. Meni je pokojni Aleksandar Tijanić davno rekao da se svako kreće u krugu svoje pokvarenosti.To što sam ja pošten lik ne znači da neko preko puta mene nije pošten. Ja nemam problem sa tim i nisam odgovorila na te napade - istakla je Jeremić.

Ona se potom osvrnula samo na izjavu Seke Aleksić koja ju je jako iznenadila.

- Odgovorila sam Seki jer me je iznenadila i rekla sam jednu istinu. Ja protiv Seke Aleksić ništa nemam, šta više, jako volim njene pesme sa starih albuma. Ali Seka nema hit, propao joj je poslednji album i poslednje pesme.Praštam joj za sve što je rekla. Možda nije imala lošu nameru, nego je pogrešno shvatila moju izjavu koju sam rekla - rekla je Jeremić i dodala:

Kurir televizija "KAČE SE ZA MENE DA BI ZAVRŠILI NA NASLOVNOJ KURIRA!" Jovana Jeremić žestoko odgovorila na napade javnih ličnosti! SVE IH OTRESLA

- Sve te ličnosti koje si nabrojao, ja nemam nikakvu emociju prema njima. Nisam napala ja njih, one su mene. Preme tome što više oni mene napadaju, ja postajem sve jača i dominantnija. Zamisli sada kada ja krenem da pišem pesme, da se bavim tim ličnostima. A ja želim da se posvetim i napišem neku dobru pesmu koja će da postane hit i da naravno taj hit dobro naplatim.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs