Viki Miljković stalno ističe da je ponosna što je sa juga Srbije, međutim, iako su svi mislili da je pevcačica iz Niša, sada je otkriveno njeno pravo poreklo.

screenshot-36.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Talenat Viki Miljković prepoznao je njen otac, koji je bio učitelj i koji je svoju mezimicu podržao da počne da se bavi pevanjem. Veliki proboj desio se kada je pevačica snimila pesme "Koka kola, Marlboro, Suzuki", "Volim momke koji piju rakiju", a onda su se hitovi samo nizali.

screenshot-14.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Danas retko koja žurka može da prođe, a da se na njoj ne puste neke od pesama Viki Miljković, a trenutno najpopularnije su "Crno na belo", "Bajadera", "Mahi, mahi" i druge.

Pevačici je porasla popularnost i kada je 2016. godine postala stalni član žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

screenshot-106.jpg
Printscreen/Zvezde Granda 
foto: Printscreen/Zvezde Granda

U pomenutom šou programu posebno je slaba na svoje "južnjake", pa je tako mentor mnogim takmičarima iz Niša, Leskovca...

viki.jpg
Ana Paunković 
foto: Ana Paunković

Ipak, iako su svi misli da je Viki iz Niša, ona je zapravo preklom iz Velikog Vrtopa, koji se nalazi kraj Suve planine i 2002. godine brojao je samo 270 stanovnika.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Instagam/ Viki Miljković repuje