Poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i kulture zahvaljujući sopstvenom radu odrekle su se brojnih stvari kako bi zarađeni novac uložile u nekretnine.

Goran Bregović poseduje preko deset nekretnina u Srbiji, Crnoj Gori, Francuskoj, Turskoj. Osnivač grupe Bijelo dugme većinu kupljenih nekretnina je zadržao za sebe i svoju porodicu, dok neke izdaje i tako dobija primanja na mesečnom nivou.

Prema informacijama koje su prenosili mediji, Brega u svom posedu ima preko 30 kuća, stanova i garsonjera čija vrednost prelazi 35 miliona evra. Njegova kuća na Senjaku je, prema pisanju domaćih medija, jedna od omiljenih lokacija za snimanje filmova i serija.

Kurir, Ana Denda SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

Navodno je u Zagrebu 2005. godine kupio zgradu od 550 kvadrata koju izdaje za 5.500 evra mesečno, na Jahorini poseduje nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, kao i petnaestak kuća u Beogradu, stanove u Parizu, Istanbulu i još nekim gradovima. Svaka vila Gorana Bregovića procenjena je na preko milion evra.

Miloš Bojanić pored vile u blizini Novog Sada, ima vilu u Baošićima kod Herceg Novog, koji je pre nekoliko godina renovirao kako bi privukao turiste. On je cele letnje sezone na crnogorskom primorju i bavi se turizmom, a u novi izgled kuće na samoj obali mora uložio je 120.000 evra.

Kurir, Nemanja Nikolić, Printscreen SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

Nada Topčagić ceo život je ulagala u nekretnine, pa je tokom bavljenja muzikom sa suprugom Zlatkom Đorđevićem kupila kuće u Crnoj Gori, na Tari, u Starim Banovcima, a ima i nekoliko stanova u Beogradu.

Svetlana Ceca Ražnatović pored vile na Dedinju, koju je nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, poseduje i vilu na Kipru, u kojoj provodi slobodne dane, ali i stan na Kopaoniku. Folk zvezda vilu u Aja Napi je kupila 2006. godine, u kojoj s porodicom i prijateljima provodi svako leto. Kuća se prostire na 400 kvadrata, nalazi se na samoj plaži, a ima i svoj bazen.

screenshot-35.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Vesna Zmijanac, koja živi u stanu na Vračaru, na placu na Bukulji napravila je veliku kuću, a dok je njena ćerka Nikolija studirala u Atini, pevačica joj je tamo kupila stan. Jednom prilikom je njena kuća na Bukulji procenjena na 200.000 evra.

Shutterstock, Ana Denda, Nenad Kostić, Ana Denda SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

Pevač Saša Matić u Perastu je pazario kuću u kojoj se nekada odmarao Petar Petrović Njegoš, a koja se nalazi tik uz more. Kuća ima dva sprata i četiri sobe, kao i prostrani salon, a pored ulaza i dalje stoji tabla koja potvrđuje da je tu nekada boravio vladika.

Damir Dervišagić, Printscreen, Printscreen/Vijest, Printscreen/Vijest SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, koju je nasledila od majke pre više od 40 godina.

neda-ukraden-lepetani-kuca.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Željko Samardžić poseduje kuću u Dobroti, kod Kotora, gde provodi celo leto.

- Ponekad imam osećaj kao da sam se tu rodio. Kotor je moja letnja, i ne samo letnja, oaza mira već dvadesetak godina. Faktički, od kada sam kupio kuću u Dobroti i otkrio sve lepote Boke. Moje leto često počne u maju, a završi se početkom oktobra, kada, možda, i najviše uživam u takozvanom miholjskom letu. Naravno, sve zavisi i od obaveza koje mi više ili manje dozvole takvu vrstu zadovoljstva.

Saša Popović kupio je luksuzan stan u Opatiji od 100 kvadrata, čija je vrednost oko 300.000 evra. Pošto njegova žena Suzana Jovanović i on često letuju na Hrvatskom primorju, nije bilo iznenađenje što su se odlučili da kupe stan baš u Opatiji.

1008041-grandsasapopovic-ls.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Marko Miljković i Luna Đogani zaradu od učešća u rijalitiju uložili su u imanje u selu Mramorak, u Banatu, za koje su platili 10.000 evra. Plac ima 16 ari, kuća oko 150 kvadrata. Moraju oni još mnogo toga ovde da rade i da ulože najmanje još 10.000 evra, ako ne i više.

Printscreen/Youtube SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

- Dogovorili smo se da im zidam i pečenjaru, hoće i bazen da naprave. Neće ogradu da stavljaju, sve će okolo da bude drveće. Pravo malo etno-selo. Milina - pričao je za Kurir domaćin Božurika, od koga su Miljkovići pazarili imanje.

Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena. početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.

Aleksandar Panić SVAKA KUĆA MU VREDI VIŠE OD MILION, A IMA IH 30! Srpska estrada uložila BOGATSTVO u LUKS vikendice, a njegova je iz 18. VEKA

I voditeljka Lea Kiš ima prelepu vikendicu na Avali, gde se sa porodicom skoro svakog slobodnog dana sklanja od gradske vreve. Ispred kuće ima i potok, koji je osmislio njen suprug Momčilo.

"Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu", izjavila je jednom prilikom voditeljka.

kurir.rs

Bonus video:

Kurir TV ŠTA MISLIŠ KAKO ĆE TVOJ MUŽ REAGOVATI AKO MU POŠALJEM OVU SLIKU? Dobila je poruku na telefon od bivšeg dečka, pa OVAKO REAGOVALA