U prazničnom izdanju emisije "Sceniranje", Ljiljana Stanišić razgovaraće sa jednom od najomiljenijih pevačica danšnjice Zlatom Petrović, kojia će prvi put za Kurir televiziju govoriti o detaljima iz svog privatnog života i karijere o kojima nikada do sada nije.

nina11-news1-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Emotivna priča o detinjstvu, majci ali i selu za koje je i dan danas jako vezana nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Saznaćete detalje prvih koraka ka estradnom nebu ali teškim trenucima koje Zlata i dan danas pamti.

nina08-news1-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Iako je kroz život stekla gotovo čitavo bogatstvo, ostala je skromna i jedna od retkih koja ne priča o luksuzu, a i dalje najviše voli parče bezbrižnosti iz svoje rane prošlosti.

Svojom iskrenom pričom uspela je da rasplače i voditeljku, te su zajedno brisale suze i govorile o njenim najdubljim emocijama koje nosi u sebi.

screenshot-25.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Jao Ljiljana, ne mogu da vodim sa tobom emisiju, rasplakaćeš me strašno... Ja sam jako emotivna žena. U sebi i dan danas vidim devojčicu koja ide... Ničega se ne stidim u životu i jako sam ponosna žena, neću govoriti da li sam zaradila avione i kamione. Moju majku i selo najviše volim! - govorila je pevačica sa suzama u očima.

screenshot-24.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Njima ste i kuće sagradili - dodala je voditeljka.

- Moja Ljiljo, nisu kuće život - rekla je Zlata kroz suze.

Kurir Sceniranje 30.04.2023.

Sve detalje iz života jedne od najomiljenijih pevačica na estradi ali i kompletan intervju pogledajte u emisiji Sceniranje, ekskluzivno na Kurir televiziji u nedelju 30. aprila od 20 časova.

nina07-news1-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "PRIČALI SMO NJEGOVA SUPRUGA, ON I JA!" Zlata Petrović detaljnije o operaciji Peje: OVO OČEKUJE SLAVNOG VODITELJA!