Voditeljka Sanja Marinković otkrila je u emisiji Sceniranje koji su muškarci sa javne scene na njenoj top listi najboljih frajera.

Najpre je govorila o nekim opštim karakternim osobinama koje je kod muškaraca privlače.

20230521sceniranjesanja-marink.01-26-51-11.still006.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- To sam skoro rekla. Imam nekoliko favorita. Ne moraju da budu po mom ukusu, ali ja ih gledam kao paket. Dopada mi se kada je mušlarac ambiciozan, kada vodi računa o sebi, jer ja mislim da je to mnogo važno. Ja volim da kažem da je to klasa ambicioznih muškaraca: uspešnih, istrajnih, sa porodicama - rekla je Marinković.

Posle kratkog premišljanja izdvojila je i prvo ime koje dolazi iz sveta biznisa.

- Vesa Jevrosimović. On zna da ja njega mnogo cenim i poštujem. Ima ih još mnogo iz sveta biznisa, ali nisu javne ličnosti pa onda to ništa ne znači.

veselin-jevrosimovic-vlasnik-komtrejda-kuca-napad.jpg
Beta 
foto: Beta

Naredna osoba dolazi iz sveta sporta:

- Aleksandar Kolarov fenomenalno izgleda i ima fantastičnu energiju. Mislim da on više ne igra fudbal. Izgleda super!

profimedia0659875174.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Na insistiranje voditeljke da kaže ko joj je favorit među glumcima Marinković nije uspela da se priseti ni jednog imena. Rekla je samo:

- Glumce ne mogu po nekoj zgodnoći nekako...ja glumce slabo...!

kurir televizija SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA ko joj je NAJBOLJI FRAJER na javnoj sceni: U najužem izboru biznismeni i sportisti! GLUMCI JE NE ZANIMAJU

Glumci nisu baš visoko kotirani na njenoj listi, ali jedan pevač jeste:

- Recimo Aco Pejović! Prema njemu imam veliko poštovanje. Mnogo volim njegovu energiju i istrajnost. On je fenomenalan i sve bolje izgleda s godinama!

whatsapp-image-20230309-at-7.43.55-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Na kraju je izdvojila jednu stvar koja je najviše privlači kod muškaraca.

- Svako ko ima taj orel uspeha ima neku dobru energiju. Ja to više po energiji. Energija me privlači - rekla je Marinković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.