Ana Prelević je unuka legendarnog Đorđa Marjanovića i za nju kažu da je najlepša Srpkinja u Grčkoj.

Naime, Ana je rođena Beograđanka, ali je veći deo života provela u Grčkoj. Njen otac, košarkaš Branislav Prelević je tamo gradio karijeru zbog čega se sa porodicom i preselio iz Srbije.

whatsapp-image-20230730-at-9.29.11-am.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Ana je inače sa 18 godina otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Posle tri godine je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste te 2010. postala je mis te zemlje. Pobedila je na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

whatsapp-image-20230730-at-9.29.11-am-2.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Ana je u Grčkoj i dalje jako popularna jer je TV lice. Osim što je voditeljka, ona se takođe bavi preduzetništvom, ima svoj brend sportske odeće. Ona se nedavno udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.

Nikitas, s kojim je u ljubavi od 2020. godine, brat druge slavne grčke voditeljke Dukise Nomiku. On je uspešan brodski broker, tj. bavi se transportom robe morem i međunarodnom trgovinom.

Podsetimo, Ana i Nikitas priredili su posle crkvenog venčanja glamurozno veselje za veliki broj zvanica, a njena sestra Tea podelila je sa pratiocima delove atmosfere sa svadbe.

whatsapp-image-20230730-at-9.29.11-am-3.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Lepa mlada zasijala je u venčanici od čipke na duge rukave, dok se mladoženja odlučio za klasično teget odelo.

Ana i njen otac zaplesali su uz jednu od najpoznatijih dedinih pesama "K'o nekad u osam" što je raznežilo sve prisutne.

whatsapp-image-20230730-at-9.29.11-am-1.jpg
Instagram 
foto: Instagram

„Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše ždaž koje sam u životu izgovorila", napisala je Ana povodom veridbe.

Kurir/ Blic

Bonus video:

Kurir televizija Ilda otkrila da li Šaban Šaulić ima naslednika