Pred nama je jedno veliko veče najlepših narodnih pesama, pod organizacijom Aleksandra Sofronijevića.

Događaj će biti u jednoj beogradskoj dvorani, a veče će upotpuniti najveća imena srpske narodne muzike.

aleksandra-sofronijevic--2.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Aleksandar Sofronijević, harmonikaš i kompozitor, gostovao je u "Pulsu Srbije" kada je publici obrazložio plan, mesto i vreme ove tematske večeri.

Prvo je rekao samo neke od pevača koji će ulepšati ovo veče, te je rekao da su mesta ograničena.

- Pozivam sve da dožive Moravsko predvečerje u Beogradu. Naime, pravimo lep događaj, najlepše pesme našeg velikog kompozitora i tekstopisca Obrena Pjevovića. Njegove najlepše pesme će izvoditi najpriznatiji pevači srpske narodne muzike. Među njima su Miroslav Ilić, Ana Bekuta, Snežana Đurišić... Biće i moj orkestar, doduše u proširenom sastavu, MTS dvorana 28. septembar. Nema mnogo mesta, to je 1.300 ljudi, ali molim publiku da obezbede karte na vreme - rekao je Sofronijević.

Kurir televizija "PRVI PUT IMAM TREMU NAKON DUGO GODINA" Sofronijević otkrio: Bio sam u dvorani, odgovoran sam za svaki detalj

Potom je rekao da prvi put ima tremu nakon dužeg vremena:

- Danas sam baš bio u dvorani, moram da priznam da prvi put imam tremu posle mnogo godina. Mnogo sviramo te koncerte, da mi je bukvalno ušlo u rutinu. Međutim, ovog puta ja sve organizujem, moja firma, moja produkcija. Odgovoran sam za svaki detalj, nadam se da ćemo sve to sprovesti u delo.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija IVICA DAČIĆ SVAKI PUT SVE BOLJE PEVA, NEKA SAMO TAKO NASTAVI: Poznati harmonikaš ocenio vokalne sposobnosti predsednika Skupštine