u

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatija kao Desingerica, koji je danas priveden zbog vožnje pod dejstvom kanabisa, već je pravio haos svojim automobilom.

collage.jpg
Printsceen 
foto: Printsceen

On je pre deset dana divljao u elitnom naselju Beograd na vodi i turirao automobilom. Taj snimak brzo se proširio društvenim mrežama pod nazivom "kad imaš pare, a nemaš mozak". Reper je tada prilikom kočenja udario o ivičnjak.

Desingerica je letos doživeo i saobraćajnu nezgodu kada je sleteo kolima u provaliju, a auto završio potpuno smrskan. On i devojka koja je u tom momentu bila sa njim u automobilu su prošli nepovređeno.

screenshot-from-20230713-144353.jpg
TikTok Printscreen/andrah__ 
foto: TikTok Printscreen/andrah__

Reper je objavio snimak uništenog automobila, litice i njih dvoje, koji u tom momentu nisu znali gde se nalaze pa je zvao u pomoć da im neko pomogne i pozove policiju i hitnu pomoć, jer nisu mogli da odrede lokaciju, a baterije na telefonima su im bile ispražnjene.

On je takođe bio u žiži javnosti zbog afere sa starletom Majom Marinković, sa kojom je uhvaćen na jednom crnogorskom bazenu. Njih dvoje su, kako se spekuliše imali kratkotrajnu aferu, iako je reper u srećnom braku sa suprugom Nevenom, koja je svojevremeno učestvovala u rijalitiju "Parovi".

Kurir

Bonus video:

Espreso ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE