Milan Milošević pojavio se večeras u rijalitiju "Zadruga 7 - Elita", posle čak 11 meseci, koliko nije radio na "ružičastoj TV". Vodi "Pretres", a večeras je otkrio šta publika može da očekuje od njega.

milan-milosevic.jpg
ATA images 
foto: Ata Images

- Znam samo da će večeras biti ludilo mozga. Nacija jedva čeka da se ja pojavim večeras i da kažem: ''Dobro veče''. Uzbuđen sam, pozitivna je trema, adrenalin, ludilo, ali bitno je da večeras činimo ono najbolje za gledaoce i za sve nas. Večeras ću se obratiti svima i uputiti u moja pravila koja postoje tokom pet sezona u mojim emisija. Nastaviću emisiju svojim tokom, jer ima mnogo tema koje treba da se razrade odmah večeras, jer gori Balkan i gori region, prati nas i dijaspora, ludilo mozga! - naveo je Milan Milošević za "Pink" nakon skoro godinu dana od otkaza u tom mediju, pa se osvrnuo na ulazak Maje Marinković u rijaliti.

screenshot-430.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Maja je neko ko je dokazano jedan od vodećih rijaliti igrača svih vremena i mislim da Maja unutra ima s kim da se zabavi i od Maje ne znam šta možemo očekivati. Kod nje se to nikad ne zna. Da li će opet rasturiti neku vezu ili će se opet spetljati s nekim oženjenim ili biti fina, nikad se ne zna. Zavisi kako se probudi. Maja je neko koga nacija očekuje i mislim da je njen ulazak pravi pogodak, što će gledanost pokazati u narednim danima - zaključio je on, dok su zadrugari bili u šoku što ga vide, pa je dobio veliki aplauz.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 26.03.2023. MILAN MILOSEVIC