U emisiji Pusti brigu na Kurir TV gostovali su Marija Šerifović i njen dugogodišnji saradnik, kompozitor i aranžer najvećih njenih hitova Saško Nikolić.

Nikolić je Mariju uporedio sa Pandom:

screenshot-6.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Ona je kao panda. Možeš da je maziš i ona je suprer, ali...Ne voli nepravdu. Nepravda je sve ono za šta ona smatra da je nepravda. Ne voli kad je neko napada. Zna itekako da se brani i voli da štiti ljude oko sebe.

Rekao je da jutro obavezno počinje sledećim ritualima:

- Ujutru prvo krene da mazi kuče. Onda pije čaj.

- Da - ubacila se Marija - to mi je jedina trajno promenjena navika za jutro nakon Ane Petrović. Da ujutru pijem zeleni čaj, a za doručak palenta ili ovsene pahuljice tako nešto.

Kurir televizija SARAĐIVATI SA MARIJOM JE STRAŠNO! Kompozitor najvećih hitova Šerifovićke OTVORENO o njihovoj saradnji: IMA VIZIJE U GLAVI

Na pitanje kako je sarađivati sa Marijom Nikolić je odgovorio:

- Mnogo teško. Ona toliko zna šta hoće i šta neće da je to stašno nešto. Ima sve u glavi, ima vizije. Ona je vizionar. Sve što zamisli neku pesmu ili nešto ona u glavi odmah ima sled nikih slika.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: