Naše najpopularnije jutjuberke, Anđela i Nađa, bar kada je reč o pratiocima ( jedan milion) tokom godine koja nam izmiče imale su burne faze svog života.

Nema osobe koja u Srbiji nije pratila dešavanje između njih i njihovog oca, Zorana, sa kojim su se po svemu sudeći fizički rastale i svako je krenuo svojim putem.

0818-andjela-i-nadja.jpg
Screenshot 
foto: Screenshot

Iako su više puta sa svojom majkom izbacivale klipove sa naslovima u kojima se moglo naslutiti da konačno otkrivaju istinu o svemu, zapravo ništa detaljnije nisu otkrile.

U više navrata su govorile da su sada srećnije i da žive život započet od nule. Ipak, njihov poslednji klip je obradovao sve pratioce jer su nakon dugo vremena ponovo pokazala svoju baku, očevu majku, koju su mnogi zavoleli tokom godina snimanja.

One nisu pominjale negativne događaje, ali su prilikom dolaska u Srbiju otišle kod nje na ručak, gde im je dala praznične poklone, a klip su završile šetnjom. Koliko su pratioci to očekivali svedoče i neki od komentara:

komen.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

andjelainadja

Bonus video:

Kurir TV STARS-EP152