"VIDELA SAM VOTKU KOD MARINE TUCAKOVIĆ, PA SAM I JA UZELA" Hit priznanje JK o prvom pijanstvu: POKAJALA SAM SE POSLE 5 MINUTA
Foto: Printscreen/Instagram

KURIR TV

"VIDELA SAM VOTKU KOD MARINE TUCAKOVIĆ, PA SAM I JA UZELA" Hit priznanje JK o prvom pijanstvu: POKAJALA SAM SE POSLE 5 MINUTA

Stars -

Pop zvezda je bila vidno raspoložena i otvorena za sve teme, a društvo joj je pravio njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Dejan Milićević.

Jelena Karleuša se na početku emisije "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, prisetila trenutka kada je prvi i poslednji put u životu popila kap alkohola.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Pozlilo joj

- Na Beoviziji sam dobila nula poena od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od pre 20 godina nije bio adekvatan i "vau". Verovatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da nemam nijedan glas. Tada sam i odlučila da se više neću takmičiti, jer su svi imali više poena od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku - započela je JK, pa nastavila:

01:56

JK SE PRISETILA KADA SE PRVI PUT NAPILA: Videla sam da Marina Tucaković ima votku, pa sam sipala! Posle pet minuta joj POZLILO!

- Sećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene posle slušanja glasanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju. Videla sam tu votku, sipala sam u neku plastičnu čašu i popila na eks. Posle pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Posle je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track