"SVIRALA SAM NA PIJACI ZA 600 DINARA" Zorja Pajić imala težak život: Izašla sam s violinom na ulicu, bilo je minus 10!
Foto: Damir Dervišagić

snalažljiva

"SVIRALA SAM NA PIJACI ZA 600 DINARA" Zorja Pajić imala težak život: Izašla sam s violinom na ulicu, bilo je minus 10!

Stars -

Zorja Pajić, koja je na "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Lik u ogledalu" sve oduševila, nekada je jedva sastavljala kraj s krajem.

Tokom školovanja pevačica, koja se na sceni pojavila kroz takmičenje "Zvezde Granda", zarađivala je svirajući na ulici o čemu je svojevremeno pričala. Ona je tako pomogla i sebi i svojim roditeljima.

PZE, Pesma za Evroviziju, Zorja, Breskvica
foto: Damir Dervišagić

- Imala sam sedamnaest godina, nisam bila u situaciji da sam bila finansijski podržana, želela sam da pomognem i svojim roditeljima i sebi i želela sam da olakšam put i svoj i njihov. Moje ambicije su bile preskupe, živela sam u drugom gradu, svirala sam violinu - ispričala je Zorja i priznala da nije imala dovoljno samopouzdanja da se bavi samo pevanjem.

Pesma za Evroviziju 24, Pesma za Evroviziju
foto: screenshot RTS

- Bežala sam od toga, ali nisam verovala da mogu time da se bavim. Izašla sam sa violinom na ulicu, bilo je minus deset i violina, jako pogrešna stvar. Otišla sam na pijacu u Novom Sadu, svirala sam Baha i tada sam dobila 600 dinara za 15 minuta i nikada nisam bila ponosnija. Ali to nije bilo ništa, kasnije sam zarađivala mnogo više - rekla je pevačica, koju nikada nij ebilo sramota što na takav način zarađuje novac.

- Nikada me nije bilo sramota. Imala sam tremu, ali me nije bilo sramota - ispričala je ona svojevremeno u emisiji na K1 televiziji.

Bonus video:

00:12

Negovan Jovićić peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track