NADICA ADEMOV ČEKA DRUGU BEBU! Šest meseci od porođaja saznala sjajnu vest! Pevačica u trudnoći sprema novi album! Sija od reće
Foto: Kurir

NADICA ADEMOV ČEKA DRUGU BEBU! Šest meseci od porođaja saznala sjajnu vest! Pevačica u trudnoći sprema novi album! Sija od reće

Stars -

Šest meseci nakon što je na svet donela princezu Melinu, Nadica Ademov sija od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka I vratila se na muzičku scenu pesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

Nadica Ademov
foto: Kurir

Ovu prelepu vest mlada zvezda podelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u kultnoj MTS dvorani u klubu "Lisabon".

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti, a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu - rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir.

00:38

Nadica Ademov otkrila da je ponovo trudna!

Budući roditelji primali su čestitke svih prisutnih ne skrivajući oduševljenje, ali da ovo ne znači da će svi planovi kada je karijera u pitanju čekati potrvrdila je mlada zvezda.

00:35

Nadica Ademov dobila zlatnu plaketu od Granda za doprinos

- Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi, i neposredno nakon toga. Ja već imam zakazane nastupe do kraja leta, a period trudnoće ću iskoristiti i da snimim pesme za svoj novi album koji se već priprema - rekla je Nadica koja je toga dana dobila i specijalnu zlatnu plaketu od direktora Grand produkcije Gorana Šljivića za uspešnu saradnju dugu deceniju, a događaju su prisustvovali i predsednik Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije Dragiša Golubović, i predsednik upravnog odbora Prava interpretatora Živorad Ajdačić i direktor Sokoja Dejan Manojlović.

Bonus video:

04:20

Nadica Ademov dočekala 2024. sa naslednicom: Nikada neću zaboraviti taj osećaj…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track