Vukadin Gojković, reper poznatiji kao Vuk Mob, otkrio da je trećem bratu Vasiliju, koji radi u njegovoj piceriji, dao otkaz.

Tadija je rekao da ima svoj studio za tetoviranje, dok Vuk pored primarnog zanimanja, muzike, ima i svoju piceriju u kojoj radi njihov najmlađi brat Vasilije Gojković. U jednom trrenutku se reper umešao i kroz smeh ispričao da je Vasiliju dao otkaz jer nije želeo da radi.

vuk-mob.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

"Mi imamo porodični posao, svako ima stranu gde radi. Ja na primer imam studio za tetoviranje, Vuk ima piceriju, Vasilije ima neki svoj posao. On i pored nas ima svoj posao", pričao je Tadija, da bi se Vuk umešao i rekao: "Dobio je otkaz pre neki dan".

"Kod rođenog brata u piceriji je dobio otkaz?", pitao je voditelj.

vuk-2.jpg
PrintscreenYoutube/ADMIR JUN 
foto: PrintscreenYoutube/ADMIR JUN

"Šta me briga, budala jedna. Tri meseca je bio na bolovanju i nakon toga se vraća na posao i kaže da ima još šest dana neiskorošćenog odmora. Ja hoću da ga zadavim, hoću da ga na pola prepolovim", rekao je Vuk u emisiji "Lokal broj tri", dok su se svi u studiju smejali.

kurir.rs/mondo

Bonus video:

Kurir televizija VUK MOB OTKRIO SUROVU ISTINU! Pevač se kaje zbog JEDNE stvari iz prošlosti: Bubreg bih dao da se to nije desilo