BIVŠI DEČKO ANABELE ATIJAS MUVAO LUNU! Isplivale slike na kojima je ljubi, ovako je pričala o NJEMU: Imala sam samo 16 godina...
Foto: Printscreen Facebook

bili su tada u centru pažnje

BIVŠI DEČKO ANABELE ATIJAS MUVAO LUNU! Isplivale slike na kojima je ljubi, ovako je pričala o NJEMU: Imala sam samo 16 godina...

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković, nedavno su se našli u centru skandala nakon sukoba sa komšijama zbog kog je Miljković priveden i zadržan u pritvoru 48h, a nakon višečasovnog saslušanja pušten.

Naime, porodica Đogani je tokom treće učešća u rijalitiju više puta bila u centru pažnje javnosti. Najpre jer je Luna bila u vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem, a kasnije su članovi porodice iznosili prljav veš o svom odnosu.

Sloba Radanović, Luna Đogani
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Luna Đogani podigla je veliku prašinu u rijalitiju "Zadruga 3" kada je izjavila da ju je svojevremeno muvao bivši partner njene majke Anabele Atijas, te iznela tvrdnje da se radi o manekenu Mladenu Raduloviću.

Anabela Atijas, Mladen Radulović
foto: Damir Dervišagić, Facebook Printscreen

Mnogi su tokom trajanja rijalitija mislili da Luna aludira na Andreja Atijasa, Anabelinog sadašnjeg supruga, a onda su majka i ćerka u emisiji "Zadruga - Narod pita" razrešile misteriju i otkrile da se radi o Mladenu.

Luna je tom prilikom navela da ju je on "startovao u jednom klubu i flertovao otvoreno".

Luna Đogani
foto: Printscreen Facebook

Ona je tada imala 16 godina, a na fotografijama je prisna sa Mladenom - smeju se, poziraju, dok je na jednoj slici on "napućen" i okrenut ka njoj.

Đoganijeva nije ostala nema na navode da je na fotografijama bliska sa njim u smislu koji nije isključivo drugarski, pa je opisala svoj tadašnji odnos sa Mladenom.

- Demant. Imala sam 16 godina. Poštovala sam i gotivila dotičnog naravno s obzirom da je tada bio u vezi sa mojom mamom. Sve ostalo su samo bolesni umovi. Hvala - napisala je Luna tada.

Anabela Atijas, Mladen Radulović
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Anabela Atijas je ljubavnu vezu sa Mladenom započela u rijaliti šou programu "VIP Veliki brat", 2010. godine.

Snimili su čak i zajedničku pesmu “150 stepeni”, a onda su 2011. godine raskinuli.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:24

Anabela se plaši suočavanja sa bivšim suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track