O OVOME BRUJE SVETSKI MEDIJI! Bogati dečko crnogorske misice prokockao 20 miliona na poker turniru: Oglasila se i ONA
Foto: Privatna Arhiva

haos

O OVOME BRUJE SVETSKI MEDIJI! Bogati dečko crnogorske misice prokockao 20 miliona na poker turniru: Oglasila se i ONA

Stars -

Kontroverzni milioner Džordž Kotrel izgubio je neverovatnih 20 miliona evra na prestižnom Triton poker turniru održanom u Budvi, piše Dejli mejl.

To se desilo prošle sedmice, navodi londonski medij. Veruje se da je Kotrel igrao protiv kineskih milijardera, holivudskih slavnih ličnosti i nekih od najboljih svetskih poker zvezda kada je prokockao ogromnu svotu tokom samo jedne noći.

Džordž Kortel
foto: Privatna Arhiva

Dejli mejl podseća da je Kotrel (30) proveo osam meseci u američkom zatvoru zbog pranja novca i prevare nakon što je uhapšen 2016. godine. Navode i da je u vezi s mis Crne Gore Anđelom Vukadinović (22). Navodno, kako pišu crnogorski mediji, zbog velikog gubitka novca došlo je do svađe između misice i njenog dečka. Anđela je pred svima u hotelu vikala na Džordža i svašta mu govorila u naletu besa. Pozvali smu Vukadinovićevu, koja je za Kurir kratko rekla:

- Nemam komentar. Imam novi humanitarni projekat na kojem radim, o tome možemo da pričamo.

Misica
foto: Printscreen

Inače, Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima za elitne igrače, održava se u kazinu u Budvi, a gledaju ga hiljade ljudi onlajn putem video-strima uživo. Izvori tvrde da su se veliki gubici dogodili u privatnoj VIP sobi, osim ovog Džordovog. Dejli mejl pokušao je da stupi u kontakt s Kotrelom, ali je bio nedostupan za komentar. On je, takođe, imao važnu ulogu tokom bregzita, navodi britanski dnevni list.

Bonus video:

00:07

Ćerka Filipa Ceptera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track