Bivši rijaliti učesnik i jutjuber Marko Miljković nedavno je bio priveden nakon što se sukobio sa komšijom. Miljković je optužio komšiju da mu "baca pomije na terasu" nakon čega je on njegovu terasu gađao jajima zbog čega je završio u policijskoj stanici.

screenshot-20240522-215543.jpg
Printscreen YouTube 
foto: Printscreen YouTube

Nakon skandala se potpuno povukao, i gotovo nigde nije oglašavao, a sada je objavio snimak sa terase na kojoj se dogodio skandal. On je pokazao kako provodi vreme sa porodicom, a mlađu ćerku je ljuljao na ljulajšci koju su postavili na terasi svog stana.

Podsetimo, Marko Miljković prilikom privođenja nasrnuo je na policajca, a o tome više možete pročitati u odvojenoj vesti.

"Nije mi bilo dobro"

Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam se oglašavala tada, neću puno da pričam ni sada, ostaću dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala...nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako - rekla je Luna u emisiji "Premijera, vikend specijal".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Saša Đorđević Crvena Jabuka u Nišu