"SEVERINU NISAM PREPOZNALA, NAPALA ME JE JER SAM..." JK otkrila nove detalje o svađi sa hrvatskom pevačicom: Ona ima sukob sa...
Foto: Printscreen Happy TV

diva sE DOTAKLA I CRNE GORE

"SEVERINU NISAM PREPOZNALA, NAPALA ME JE JER SAM..." JK otkrila nove detalje o svađi sa hrvatskom pevačicom: Ona ima sukob sa...

Stars -

Crnogorski političar Milan Knežević pozvao je u emisiji "Ćirilica" Jelenu Karleušu da za Vidovdan ove godine peva u opštini Zeta u blizini Podgorice.

- U ime opštine Zeta, najmlađe opštine u Crnoj Gori, gde mi vršimo vlast, pozivam da održite koncert na slobodnoj teritoriji. Pozivamo vas da budete naš gost. Severina tu ne može pevati. Nek puknu dušmani koji hoće da zabrane vaš dolazak u Crnu Goru - rekao je Knežević.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Happy TV

Jelena je sa zadovoljstvom prihvatila poziv:

- Prvo Severina da izađe iz Crne Gore. Hvala lepo. Ja sam se venčala na Vidovdan. Ja nisam htela da otkažem nastupe jer se ne plašim nikoga, nikakvih kometa ili komita. Nikog nisam htela da vređam - rekla je JK, a onda se dotakla i sukoba sa Severinom:

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Happy TV

- Ne bih rekla da ja imam neki sukob sa Severinom. Ona ima sukob sa zemljom odakle ona vuče svoje korene - istakla je pop diva, a potom nastavila još žustrije:

- Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na slici to nije ista priča. Ona je tabloidna, ona nije tema za večeras. Napala me je jer sam joj napisala da su joj muž i dete Srbi - rekla je Karleuša u "Ćirlici".

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Happy TV

Podsetimo, na pitanje novinara Kurira, kako se oseća posle današnjeg burnog dana i haosa na društvenim mrežama koje je imala sa svojim suprugom Duškom Tošićem, JK je izjavila:

- Posle dana, nedelja, meseci, godina burnog života, kako sam? Nadam se da moj izgled kaže kako sam! Belo na nevinost! Nije loše baš toliko - istakla je pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

KARLEUŠA BILA U KOLIMA KAD SU SE ORGANIZOVALE LIKVIDACIJE! Ćerka vozača zemunskog klana iznela šta je on rekao o umešanosti CECE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track