"NISAM SVESNA DA ĆU POSTATI MAMA" Prva izjava žene Darka Lazića nakon saznanja da čekaju bebu: Ovo je kruna naše ljubavi!
Foto: Printskrin/Instagram

lazić oduševio sve emotivnom fotkom

"NISAM SVESNA DA ĆU POSTATI MAMA" Prva izjava žene Darka Lazića nakon saznanja da čekaju bebu: Ovo je kruna naše ljubavi!

Stars -

Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, o čemu je prvi pisao Kurir.

Pevač je to objavio na svom Instagram profilu uz pesmu Marije Šerifović "Dolazi ljubav".

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Katarina i Darko saznali su i pol deteta, pa su napravili slavlje u Darkovom rodnom Brestaču, a sada se buduća mama oglasila.

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - rekao je Darko za "Blic", dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

Darko Lazić, Katarina Lazić
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi.

Katarina Lazić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Lazić je pre mesec dana, kada je Kurir došao do saznanja da je Lazićeva supruga u blaženom stanju, potvrdio srećne vesti.

- Tačno je! Po treći put ću se ostvariti u ulozi oca. Jako smo srećni, ali to je sve što želim da kažem na tu temu - rekao je kratko Darko za Kurir.

Bonus video:

00:10

Darko Lazic montira kamere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja