SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA DUŠKA TOŠIĆA! Pevačica se ne smiruje, u sve uključila i svoje pratioce: NOVI HAOS U NAJAVI FOTO
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

CRNO NA BELO!

SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA DUŠKA TOŠIĆA! Pevačica se ne smiruje, u sve uključila i svoje pratioce: NOVI HAOS U NAJAVI FOTO

Stars -

Dok ceo region bruji o prepisci Severine i supruga pop dive Jelene Karleuše - Duška Tošića, glavna akterka, hrvatska pevačica se po svemu sudeći ne smiruje.

Ona ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Duško Tošić, Jelena Karleuša, Severina
foto: Nemanja Nikolić

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene poslednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

- Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

- Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

Podsetimo, Duško Tošić je za Kurir otkrio zašto je kontaktirao sa Severinom -kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta - rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Duško Tošić, Severina
foto: Nemanja Nikolić, screenshot

Podsetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenoj mreži X, u našem regionu.

Suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi koja mu je, sudeći prema onome što se videlo u prepiskama, na iste odgovarala.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila: - Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track