BOGDANA RAŽNATOVIĆ POSLE TRI POROĐAJA IZGLEDA NEVEROVATNO! Izašla iz Cecine vile, a sve oči uprte u njeno IZVAJANO TELO (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

uspela da povrati devojačku liniju

BOGDANA RAŽNATOVIĆ POSLE TRI POROĐAJA IZGLEDA NEVEROVATNO! Izašla iz Cecine vile, a sve oči uprte u njeno IZVAJANO TELO (VIDEO)

Stars -

Budući da je Bogdana Ražnatović 14. maja rodila trećeg sina, mnoge je iznenadilo to što je u rekodnom roku uspela da povrati devojačku liniju, pa izgleda kao da i nije bila trudna.

Naime, danas se održalo tajno venčanje Anastaije i Nemanje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, gde se okupila najbliža familija.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

Naša ekipa koja se nalazi ispred porodičnog doma poznate folk pevačice, usnimila je trenutak kada je Bogdana Ražnatović izašla iz kuće, a njen izgled posle tri porođaja je za svaku pohvalu.

00:47

Bogdana Ražnatović sa sinom Željkom

Veljkova izabranica je bila u opuštenoj kombinaciji - haljini do kolena, koja je istakla njeno vitko, zategnuto telo i uzak struk, a za ruku je držala nastarijeg sina Željka.

Oni su potom seli u automobil i uputili se ka Titelu.

Podsetimo, slavlje povodom rođenja trećeg Bogdaninog i Veljkovog sina Isaija, bilo je organizovano u vili na Dedinju, gde se okupio veliki broj Cecinih kolega sa estrade, ali i porodičnih prijatelja.

00:11

Veljko Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track