Svetlana Ceca Ražnatović dan posle tajnog građanskog venčanje ćerke Anastasije i zeta Nemanje Gudelja konačno je izašla iza zidina velelepne vile na Dedinju.

Nemanjina tašta je ranim popodnevnim satima, bez trunke šminke u prirodnom izdanju, s kosom vezanom u rep, pojavila se ispred vile pa je žustrim korakom krenula ka automobilu. Ceca je bila veoma raspoložena pa je za Kurir kratko prokomentarisala jučerašnji dan.

img20240529wa0067.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

- Juče je sve prošlo fantastično - rekla nam je raspoložena Ceca.

Pevačica je za ovu priliku sve raspametila svojom skupocenom tašnom brenda "ermes" i to modelom "birkin", čija cena varira ali nije jeftinija od 15.000 evra, a za koju se čeka i po šest meseci. Pored nje, svi su primetili i skupoceni sat "roleks" od 25.000 evra, kao i "diskverd" od 600 evra. Sve ukupno, za običan izlazak iz kuće, Ceca je potrošila više od 40.000 evra.

Nemanja Nikolić CECA SE POJAVILA DAN POSLE TAJNOG VENČANJA Za običan izlazak iz zidina vile ponela na sebi 40.000 €, samo se tašna čeka 6 MESECI

Podsetimo, i njen zet Nemanja se juče posle venčanja pojavio pred vilom Ražnatovića u skupocenom autfitu od 31.500 evra.

Bonus video:

#instagram/raznatovicanastasija Anastasija Ražnatović bacila bidermajer