Danas tokom prepodnevnih časova dogodila se nezapamćena tragedija, kada je Ž.D. ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57).

Neutešne Ankicine kolege iz „Granda“ i dalje su u šoku, a društvene mreže preplavljene su emotivnim rečima koje kidaju dušu.

Među prvima se oglasila vidno potrešena Vesna Milanović, PR „Grand“ produkcije.

20240602-18-35-43.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

-Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je- napisala je Vesna koja je i dalje u šoku nakon jezive tragedije.

Ovaj jezivi zločin izazvao je i bes i ljutnju kolega, koji i dalje ne mogu da veruju da svoju Ankicu više nećete ugledati u studiju.

-Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici– poručila je Ankicina koleginica Marijana.

20240602-18-36-15ankica-delibasic-tragicno-nastradala-kolege-se-oprastaju.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ankica je bila po zanimanju šnajderka i godinama je radila u Grandu, a pre samo nekoliko dana pripremala je stajlinge zvezdama Granda za veliko polufinale.

Zločin se dogodio u Ulici Mile Dimića u Rakovici, u stanu gde je porodica živela poslednjih deset godina, pisao je Kurir.

- Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu - navode komšije za Kurir i dodaje:

- Videli smo ekipu Hitne pomoći i policiju ispred zgrade. Užurbano su ušli u zgradu, a kasnije smo saznali da je Željko nakon što je nožem izbo Anicu otšao u policiju i prijavio se. Navodno, rekao im je: "Ubio sam ženu, njeno telo je u stanu. Došao sam da se prijavim."

Bonus video:

Kurir teleivizija "SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije