Folk pevač Boban Rajović važi za jednog od najbolje obučenih pevača na domaćoj sceni, a malo ko zna da je upravo za njegove savršene stajlinge zadužen ni manje, ni više nego čuveni srpski kreator Mladen Milivojević Baron.

Kako njihova saradnja traje godinama, Baron se potrudio da Bobanov stajling na koncertu u Podgorici bude savršen, a o njemu danima unazad svi pričaju.

Naime, stajling folk pevača je ostavio mnoge bez teksta, a o kreaciju čuvenog Barona svakodnevno komentarišu mnogi kreatori i modni kritičari koji za nju imaju samo reči hvale.

boban-4.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Pevač je na scenu izašao u trodelnom slimfit odelu mint boje, napravljenog od dva materija, lan i svila. Pored prelepog odela, i širokih tregera koji su bili deo stajlinga, bela košulja koju je Rajović nosio, ostavila je na sve utisak zbog specifične kragne, a sama košulja je jedna od glavih modela nove kolekcije Mladena Milivojevića Barona.

boban-1.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Mladen Milivojević Baron važi za jednog od najboljih i najcenjenijih modnih kreatora iz Srbije. Njegove kreacije pozante su širom sveta, a svakom novom kolekcijom Baron otkriva nešto novo, te ako je sudeći po stajlingu pevača Bobana Rajovića i košulji koji je nosio na nastupu, nova muška kolekcija definitivno donosi osećaj sofisticiranosti i luksuza.

kurir.rs/pink.rs/preneo I.L.

Bonus video:

Privatna arhiva Boban Rajović održao koncert svog života