TEI TAIROVIĆ POSLE NOVOG ALBUMA KRENULO PO ZLU! Doživela težak maler: Udario mi je grom pored automobila!
Foto: Kurir

Otvorila dušu!

TEI TAIROVIĆ POSLE NOVOG ALBUMA KRENULO PO ZLU! Doživela težak maler: Udario mi je grom pored automobila!

Stars -

Atraktivnoj pevačici Tei Tairović ovaj mesec je počeo burno, a posle novog albuma, nešto je moralo da krene i po zlu.

Naime, Tea je okupila predstavnike medija, kao i brojne saradnike i prijatelje na brodu kako bi promovisala svoj novi album "Tea", a u iskrenom razgovoru za Kurir je otkrila da je danas doživela težak maler.

Tea Tairović
foto: Kurir

- Jako sam srećna ali i umorna. Na albumu sam naporno radila godinu dana i ima više od deset pesama. Danas mi je udario grom pored auta u Novom Sadu, a imam pesmu “Udri me grome”. A na novom albumu imam pesmu “Titanik”. Više neću pevati o prirodnim katastrofama i ratovima, to je najbolje - rekla je Tea na konferenciji, pa potom nastavila:

- Meni je teško slomiti srce. Lako se iznerviram, ali mi je teško slomiti srce. Znam da se identifikujem sa pričama prijatelja i poznanika. Upadnem u neko loše raspoloženje i odmah nastane pesma. Relaksirana sam što sam tiče koncerta u Areni 21. septembra. Sutra kumujem na svadbi, čim to završimo prelazimo na pripremu koncerta - rekla je Tea.

Tea Tairović
foto: Kurir

Podsetimo, mlada zvezda je kao što smo pisali, izbacila 3. po redu, studijski album, sa čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih!

Bonus video:

00:28

Stigla Tea Tairović na promociju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja