Tamara Milutinović i Darko Jevtić prošle godine su se venčali u krugu najbližih ljudi, a danas će obaviti i crkveno venčanje ali i krštenje svoje mezimice u Hramu Svetog Save.

Nakon što je fudbaler pucao iz puške i iz prve pogodio jabuku, usledilo je okupljanje kako bi Darko video svoju mladu Tamaru Milutinović.

122.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Tamara je izašla u raskošnoj haljini, koja je oduzela dah svim prisutnima. Ona se na pragu kuće pojavila nasmejana držeći ćerku Emili, a sve vreme se grlila sa Darkom.

whatsapp-image-20240606-at-1.13.52-pm.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Mlada je za crkveno venčanje izabrala dugu venčanicu sa šljokicama bez ramena i raskošnim nakitom.

Kako saznajemo, Darko je za mladu iskeširao ni manje ni više nego 5.000 evra.

whatsapp-image-20240606-at-1.13.52-pm-1.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Nakon što su izašli iz porodičnog doma, mladenci su otišli da se provesele sa svatovima u dvorištu kuće u Rušnju, a najviše su se opustili uz zvuke svadbarskog hita “Svadba od milion evra”.

Njima su dok su igrali, prilazili gosti i čestitali, a nakon što se još malo provesele svatovi će u koloni krenuti ka Hramu Sv. Save gde će biti obavljeno crkveno venčanje i krštenje njihove ćerkice.

Kurir Tamara blista u venčanici

Podsetimo, Tamara je nedavno govorila o svojoj svadbi i fudbaleru koji ju je očarao pri prvom susretu.

- Maštala sam o venčanici kao sve žene ovog sveta. Još uvek zajedno maštamo o tom danu. Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom. Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe.

Bonus video:

Kurir TV Tamara Milutinović