EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Tamara Milutinović pred venčanje ispred Hrama podelila prve utiske: Uzbuđena sam, ovo je nešto posebno!
Foto: Kurir

mlada blista

EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Tamara Milutinović pred venčanje ispred Hrama podelila prve utiske: Uzbuđena sam, ovo je nešto posebno!

Stars -

Tamara Milutinović podelila je za Kurir svoje prve utiske o današnjem danu, samo nekoliko minuta pred početak Sv. tajne venčanja i krštenja u kripti Hrama Sv. Save na Vračaru.

- Uzbuđena sam. Fantastično je stvarno. Sad ćemo videti kako će biti u crkvi. Ovo je danas za mene nešto posebno. Hvala ti - rekla nam je mlada, a zatim se ruku pod ruku, uputila ka Hramu.

00:17

Tamara Milutinović blista u venčanici

Podsetimo, Tamara Milutinović i njen izabranik Darko Jevtić pojavili su se ispred Hrama Sv. Save u luksuznom belom bentli oldtajmeru vrlo raspoloženi, nasmejani i srećni.

Mlada je blistala u nestvarno lepoj beloj velikoj i teškoj venčanici optočenoj kristalima i šljkokicama bez ramena, uz koju je ukombinovala raškošni glomazni šik nakit - ogrlicu i minđuše.

Tamara Milutinović, Darko Jevtić
foto: Kurir

Kako saznajemo, Milutinovićka nije žalila novac za svoju venčanu haljinu koja je izrađena po meri i nakit, koji su stigli iz inostranstva i koji su koštali čak 20.000 evra. U ruci je držala buket od belih božura, koji simbolizuju lepotu.

Bonus video:

00:30

Tamara blista u venčanici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track