"RODITELJI SU MI REKLI DA NEMAJU OD ČEGA DA ŽIVE" Ana Nikolić se pre pevanja bavila OVIM POSLOM: Zaradila sam tri mamine plate!
Foto: Ata Images

"RODITELJI SU MI REKLI DA NEMAJU OD ČEGA DA ŽIVE" Ana Nikolić se pre pevanja bavila OVIM POSLOM: Zaradila sam tri mamine plate!

Stars -

Ana Nikolić jedna je od poznatijih pevačica naših prostora, a malo ko zna čime se bavila pre pevanja.

Jednom prilikom otkrila je da njeni roditelji nisu imali da joj daju novac za izlaske, te da je zbog toga počela da konobariše.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

- Kada sam počela da izlazim, trebalo mi je mnogo novca i nisam bila lenja, pa sam otišla da zaradim. Roditelji su mi u startu rekli da ne mogu da mi daju pare jer nemaju ni oni od čega da žive. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta, pa sam sa drugaricom koja se zvala isto kao ja uzela ajncer u ruke i počele smo da konobarišemo u jednom kafiću - rekla je ona jednom prilikom i dodala:

- U početku je slabo bilo posla, ali tog leta je procvetao biznis, pa smo se oparile. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna. Volim kad sam nezavisna, a tako je i danas. Samo što danas mnogo i zarađujem i trošim.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:15

Ana Nikolić pravi akrobacije u gradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track