ŠEJLI ZONIĆ DAIDŽA JE OVAJ ČUVENI PEVAČ Pobedila je u Zvezdama Granda, a evo šta kaže o njemu, njegov savet je bio ključan!
Foto: Printscreen YT

ŠEJLI ZONIĆ DAIDŽA JE OVAJ ČUVENI PEVAČ Pobedila je u Zvezdama Granda, a evo šta kaže o njemu, njegov savet je bio ključan!

Stars -

Šejla Zonić pobedila je u finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Šejla je svojim prvim pojavljivanjem u takmičenju raspametila žiri i gledaoce

Takmičarka iz Tuzle predstavila se tada pesmama "Ne dam bolu da me slomi" Verice Šerifović i "Nismo smeli" Jovane Nikolić i Marije Šerifović, kojim je dobila komplimente da je nova zvezda rođena.

Čim je ugledala talentovanu devojku iz Bosne, Marija Šerifović odmah je prepoznala sa društvenih mreža, gde je Zonićka veoma aktivna.

- Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? - zanimalo je Maru, a takmičarka je odgovorila potvrdno.

Kemal Malovčič
foto: Printscreen/Youtube

- Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome!

Šejla nosi nadimak bosanska Adel, a i rođaka je poznatog pevača Kemala Malovčića.

- Mnogi su me pitali da li imam nekog od kog sam nasledila muzički talenat. Naravno, imam. Mnogi vole njegovu muziku, a neki baš i ne. Kemal Malovčić je moj ujak i mamin brat - otkrila je pevačica, koja će biti u timu Cece Ražnatović.

- Jeste li videli kako peva ona moja sestričina? Ona peva i na engleskom, sve peva, svira, ona je profesor - rekao je Kemal, a Šejla mu se javno zahvalila na ovim rečima: - Srećna sam što me daidža ponosno hvali.

Kemal Malovčić se oglasio i pred samo finale kada je pozvao ljude da glasaju za Šejlu, te istakao da zaslužuje pobedu.

Zvezde Granda, Finale, Viki Miljković
foto: ATA images

- Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao "Prvo škola, pa onda karijera". Taj savet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala - priznala je Šejla neposredno pred finale.

Inače, Šejla je bila pevačica čuvenog sevdah benda Divanhana. Grupa je snimila duet i s našom Danicom Krstić još 2019. godine. Divanhana je na svom prvom albumu obradila i veliki hit "Kafu mi draga ispeci" Predraga Cuneta Gojkovića s popularnom turskom glumicom i pevačicom Suzan Kardeš.

kurir.rs/alo/preneo I. L.

Bonus video:

00:07

Zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track