Jovana i Željko Joksimović, kada je postalo tesno sa troje dece u luksuznom kompleksu, preselili su se u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra.

Printscreen/Instagram, Printscreen BAZEN, KAMIN, KLAVIR, SVE U MERMERU I OGLEDALIMA! U ovoj LUKS VILI od 2.500.000 € žive Jovana i Željko Joksimović! RAJ NA SENJAKU

- Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želel. Kosta, Srna i Ana imaju svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati - otkrio je izvor za Svet.

mina.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Iako svoj privatni život uglavnom kriju od očiju javnosti, Željkova ćerka iz prvog braka, Mina Joksimović, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često deli fotografije iz njihovog doma.

mina-joksimovic.jpg
Printscreen Instagram 
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

U kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom, a tu su i dve garaže.

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji "Ubice mog oca", gde je bila dom porodice Despotović.

Bonus video:

Kurir Brena pohvalila noge Jovane Joksimović